Capadosestraat 294-296 | 2523 AM Den Haag | 070-359 67 46 | info@vijfhuizenwerken.nl


Meteen een groen dak

Een groen dak heeft enorme milieuvoordelen; afvangen van fijnstof, afbraak van CO2, waterretentie zijn drie van de voordelen voor het milieu. Maar daarnaast is het vooral ook mooi! Maar daar wilt u natuurlijk niet lang op hoeven wachten! Mobiroof Kant en Klaar Dakbegroening cassettes is de oplossing.


Wat is Mobiroof?

Mobiroof is een extensief dakbegroening systeem. Dat houdt in dat het met name geschikt is voor daken waar niet op geleefd wordt (dus niet voor daktuinen). Mobiroof zijn cassettes die eenvoudig op het dak gelegd kunnen worden.

De cassettes zijn volledig begroeid met verschillende soorten Sedum. De cassette is gevuld met verschillende steensoorten voor opslag van regenwater, en voorzien van een substraat met vulkanisch Lapillo en organisch materiaal. De cassettes (54*54*9 cm) zijn gemaakt van gerecycled plastic, en kunnen makkelijk aan elkaar geklikt worden.

Mobiroof is erg goed geschikt voor het begroenen van uw garagedak, carport of uitbouw.  Bent u het uizicht op uw zwarte bitumen dak ook een beetje beu? Dan is Mobiroof een ideale oplossing. U kunt dan dagelijks genieten van de wisselende kleurstellingen van de Sedum begroeiing van Mobiroof.Isolatie

Mobiroof levert een grote bijdrage aan de warmte- en koude isolatie van uw garage of uitbouw. In de zomer bijvoorbeeld: doordat de zonnestraling niet meer direct op het dak komt, maar op de Mobiroof cassettes, neemt de hitte die het dak afgeeft aan uw kamer aanzienlijk af. En dat merkt u meteen!

Zo is Mobiroof ook erg nuttig als isolatie van bijvoorbeeld een dakkapel.